Tid för avkoppling

Unna dig en stund bara avsedd för dig själv. En stund att låta stressen rinna ur kroppen, bara slappna av och andas med magen. Ibland behöver man vägledning för att nå till sitt inre rum, även i vardagen. En stund att slippa värk och vardagsstress. Låt oss hjälpa dig att komma dit via våra behandlingar som lymfmassage, IR-bastu, meditationsguide, paraffinbad och detoxdrycker.

Lymfbehandling deluxe

För att få ut maximal effekt av IR-bastu och Lymfmassage går det bra att kombinera de båda behandlingarna vid samma tillfälle. Se bara till att boka tiderna efter varandra. Bastuns infraröda värme hjälper till att öppna upp lymfsystemet på ett unikt sätt och du svettas ut mycket av de slaggprodukter och toxiner som satt stopp för kroppens egna reningssystem under en längre tid. Detta innebär att du går omkring och bär på bunden vätska och  övervikt helt i onödan. Med 30min Infrabastu och 90min Lymfmassage får du en effektiv start på rensning av både vätska och slaggprodukter i din kropp. Rekommenderar att läsa mer: www.infrarodbastu.org
 

Lymfmassage & Behandlingar på Arlanda sky city bokas via www.Flygterapeuterna.se

IR-Bastu, Lymfmassage & behandlingar i Sigtuna:
Bokningskalender på denna sida.

RING för övriga tider & Tjänster!


                                              HÅLL DIG UPPDATERAD PÅ SIDAN & UTKIK EFTER FLER ERBJUDANDEN,
                                                                                    DET KOMMER ATT LÖNA SIG!
                                          

Kom ihåg att dricka mycket vatten både före, under och efter IR-bastubehandlingen. Dusch finns så ta med handduk. Lugn träning aktiverar lymfsystemet då musklerna ger ett växelvis tryck mot lymfkärlen. Detta aktiverar kärlens egna pumpar och stärker dess funktion. Hård träning ökar däremot blodcirkulationen som ökar vätskemängden i vävnader. Detta ställer stora krav på lymfsystemet att transportera bort slaggprodukter vilket ökar risken för lymfödem.  Lugn tränining med inslag av djupandning som Skogspromenad, Stavgång, Cross Trainer, Simning eller annan rörelseträning som Qi Gong och Yoga är att föredra.

 VARMT Välkommen hälsar Camilla 
(För kännedom för pälsallergiker finns spår av hund i huset)